У Прощену неділю о.Віктор про роман «Злочин і кара»

08 березня 2019
У Прощену неділю, 10 березня, о 23.30 на телеканалі «Еспресо» вийде черговий фільм із циклу програм «Метанойя». На цей раз о.Віктор Маринчак розповість про роман Ф.Достоєвського «Злочин і кара». Студія «Док.Кіно.Трансформація» представляє кінопрограму «Випробування Раскольникова».
 
Роман «Злочин і кара» - це перш за все історія про чудо, яке нерідко трапляється в людських душах. Приклад того, як відбувається справжня метанойя, що здатна творити дива, залишаючи шанс на спасіння, коли, здається, вже все втрачено.
Зрозуміти внутрішню мотивацію вчинків Раскольникова, проаналізувати небезпеку злочину заради ідеї, дізнатися, за рахунок чого можна вибратися з пекла та який епізод роману справив враження на все життя на о. Віктора, - це тільки частина тем, які порушуються у фільмі. Про гріх, який долається воскресінням душі дивіться у Прощену неділю.
 Кінопроект «Метанойя» - це оригінально екранізовані бесіди-інтерв’ю про класичні літературні твори та письменників XIX-XX ст., які журналіст Володимир Чистилін проводить з відомим священиком і філологом о. Віктором Маринчаком.
Більше про проект читайте: http://www.guberniya.net/newsdetail.php?news_id=27655



Фільм «Випробування Раскольникова» можна побачити у неділю, 10 березня, на каналі «Еспресо» у неділю о 23.30 або трансляцію наживо на сайті телеканалу.