Вітаємо о.Віктора Маринчака з ювілєєм!

18 березня 2020
У настоятеля нашого храму о.Віктора Маринчака сьогодні ювілей. Вітаємо його з 75-м днем народження та бажаємо міцного здоров’я, сил, терпіння, відчуття внутрішньої свободи, людського щастя і Божої благодаті.

Наразі ми всі переживаємо непрості випробування, але саме у темні часи добре видно світлих людей. Тож, приєднуйтесь до привітань через Фейсбук!

https://www.facebook.com/BogoslovKharkov/

За багато років служіння, з отцем Віктором Маринчаком вийшло чимало інтерв’ю та публікацій. Про нього писали відомі журнали, знімали телепрограми, вийшов документальний фільм «Ловець душ». Його роздуми, як філолога і священика, неодноразово ретранслювали центральні українські телеканали. Втім, ми маємо приємний подарунок всім нам.
Вже на цьому тижні вийде книга про о.Віктора Маринчака «Досвід навернення», (яку можна буде після закінчення карантину придбати у нашому храмі), де можна прочитати відповіді на важливі питання, відверту автобіографією ювіляра та побачити десятки кольорових фотографій, що прекрасно ілюструють три чверті століття життєвого шляху сьогоднішнього іменинника.