Храм під час карантину (відео)

28 березня 2020
Церква мусить дотримуватись суворих умов карантину. Тому всі Богослужіня у нашому храмі проводяться без особистої присутності мирян лише священнослужителями та церковнослужителями і співаками. Втім, нагадуємо, що у суботу, 28 березня, стужитиметься заупокійна Літургія і ви можете подавати записки дистанційно.
 
З «Практичних настанов для єпископату, духовенства і вірних у зв’язку з оголошеною пандемією особливо небезпечної коронавірусної хвороби (COVID-19)» (затверджених Священним Синодом 17 березня 2020 р.) дозволено проведення богослужінь у храмах самими лише священнослужителями та церковнослужителями і співаками, без особистої присутності мирян. Під час проведення таких богослужінь миряни повинні долучатися до спільної молитви, використовуючи можливості віддаленого зв’язку.
 
 Ми пропонуємо вам ПОДАТИ ЗАПИСКИ ЗА УПОКІЙ дистанційно – пишіть в коментарах цього посту на нашій сторінці у ФБ!

https://www.facebook.com/BogoslovKharkov/

У будні дні храм постійно відкритий з 9 до 17 години.

Священики нашого храму просять заздалегідь телефонувати, щоб була можливість оперативно реагувати на різноманітні ситуації. Мобільні отців та міський телефон Іоано-Богословського храму ПЦУ ви можете побачити на нашому сайті.

Постійно на зв’язку о.Геннадій (050) 966-39-96.

 
У неділю, 29 березня, в ефірі суспільного каналу «UA: Перший» покажуть Богослужіння Православної Церкви України.

Дивіться Суспільне о 10:00 – Літургія у Свято-Михайлівському кафедральному соборі Православної Церкви України та всеукраїнська молитва.

Для проведення трансляцій із нашого храму нам потрібна технічна та фінансова допомога, але це питання наразі теж розглядається.