Проповідь на Благовіщення (відео та фото)

07 квітня 2020
Жодні обставини не можуть затьмарити свята. Благовіщення є початком нашого спасіння. У цій проповіді ви не побачите обличчя о.Віктора, але почуєте гімн свободі, спів пташок на храмовому подвір’ї, відчуєте справжнє світло, тепло та затишність атмосфери, попре карантин і всі випробування часу. Бог допоможе нам!  



Перед початком Літургії поліція перевіряла кількість парафіян на службі. Все в рамках закону - правил карантину в Іоано-Богословському храмі всі чітко дотримуються.



Навіть священики в масках Богородичного кольору. Все буде добре!




Літургія - з грецької перекладається, як "спільна справа". Служба без парафіян, але читаються записки та грамотки. Молимось за кожного з вас і за Україну.



Жертовник. Святі дари.



Літургія під час карантину. Великий вхід. Погляд із вівтаря з-під маски.



Парафіяни на вулиці моляться під час Літургії. Звук йде через колонки, молитва - через серце.



"Ora et labora" (лат. молись і працюй). 



Молитва біля дверей храму з дистанцією 1,5 метри. Всі парафіяни отримують безкоштовні маски.



Лікар і священики. У Харкові є коронавірус. Бережіть себе.



о.Віктор Маринчак підписую книгу "Досвід навернення". Автограф на пам'ять.



Всю службу поліція уважно слідкувала за дотриманням правил карантину. Дякуючи нашим свідомим парафіянам, які лишаються на свята влома, претензій немає. Алілуя!



Книгу про настоятеля нашого храму о.Віктора Маринчака "Досвід навернення" можно придбати і підписати прямо в церкві. Всі гроші від її продажу підуть на відновлення нашого храму.



Святкова проповідь після Літургії. Дуже багато сонця, співають пташки і зовсім незвичний ракурс. "Колись і нас випустять на волю", - промовляє о.Віктор Маринчак, а наразі все відбувається так: на ганку, з мікрофоном та в масці.



Лишайтесь вдома - будемо разом! Прямі трансляції з Літургій нашого храму ви можете побачити он-лайн на нашому сайті. Всіх зі святом!