Досвід навернення о.Віктора Маринчака

12 березня 2021
Книга «Досвід навернення» - це метанойя о.Віктора Маринчака, де він вперше відверто розповідає про своє життя. Триста сторінок тексту, десятки унікальних фотографій, автобіографічних спогадів та духовних порад. Всі гроші від продажу книги йдуть на відновлення нашого храму.
.
Книга «Досвід навернення» - це не просто дуже цікава та відверта автобіографія о.Віктора Маринчака, але й розмова про вічні питання, на які намагається дати чесну і щиру відповідь настоятель нашого храму. Що робити людині в стані відчаю, коли, здається, вже немає виходу? Як долати внутрішню кризу? Чому варто бути щасливим і як слід виховувати дітей? Що головне в шлюбі і як готуватись до смерті?
Філолог і священик, батько та чоловік, громадянин й просто мудра людина з висоти свого 75-ти річчя ділиться досвідом свого непростого життя.

Про мораль і політику, роботу в консерваторії та легендарну харківську кав’ярню «Кулемет», про книги дитинства та травму нерозділеної любові, власні переклади Рільке, вірші і живописні малюнки, про війну, спокуси священика, еміграцію, чому збирався вступати в авіаційний, а став філологом. Чого там тільки немає…
Перед нами розгортається ціла епоха очима людини, яка споглядає та пробує осмислити минуле й сьогодення. Такого о.Віктора Маринчака ви точно не знали і, можливо, будете дуже здивовані.

Книгу можна буде придбати в Іоано-Богословському храмі або замовити, якщо у Вас немає можливості добратися до церкви.

Всі гроші від продажі видання підуть на відновлення Івано-Богословського храму ПЦУ м.Харкова.



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
4149 4390 0091 7074
Маринчак В.А.

або

5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА