Недільна школа для дорослих (відео)

04 лютого 2023
Вже чверть століття у нашому храмі працює недільна школа для дорослих. Не дивлячись на традиційну назву "школа", це скоріше зустрічі парафіян для поглибленого вивчення Святого Письма, Закону Божого, церковної історії, Літургіки, молитов тощо. Викладач школи Наталя Іванівна Ковтун докладає багато зусиль, щоб ці зустрічі були різноманітними і змістовними. Через початок великої війни і від’їзд із Харкова багатьох парафіян у минулому році школа вимушена була призупинити свою діяльність. Але вже в цю неділю 5 лютого 2023 року знову відкриває свої двері. 



Як розповіла нашому сайту керівник недільної школи Наталія Ковтун: «У неділю 5 лютого ми починаємо новий цикл занятій, який називається «Біблійна катехізація». Він розрахований на тих, хто хоче краще розібратись, у чому полягає сутність християнства, хто прагне зрозуміти, як Бог відкривається людині в його житті та історії. Це курс для тих, хто шукає відповіді на питання як жити, у чому сенс буття, чого Господь чекає від мене особисто. На заняттях ми будемо читати та обговорювати Біблійні тексти, розмірковувати на теми, що пов’язані з церквою та богослужінням».    


На фото недільна школа Іоано-Богословського храму до великої війни.

Вільне спілкування під час занять дозволяє слухачам не тільки отримати нову інформацію, а й висловити свою думку, прийняти участь у обговоренні. 
Тож запрошуємо всіх, хто хоче отримувати та  поглиблювати  знання, до дорослої недільної школи. Нагадуємо, що заняття розпочинаються щонеділі відразу після Літургії. Проходять вони у будиночку біля храму.  



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
Для сайту 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА