Записки онлайн на недільну Літургію (відео)

14 липня 2022
Середина літа завжди була періодом, коли активність на певний час спадала, починалися відпустки і липнева спека давала можливість трохи розслабитись. Цього року, на жаль, все зовсім інакше. Війна кардинально змінила життя, темпоритм, відчуття реальності і, здається, навіть погоду.

Харків продовжують щодня обстрілювати. 
Багато наших парафіян змушені перебувати далеко від дому, але подумки все одно, впевнені, прямують до храму Апостола Любові. На кожній Літургії наші священики моляться за українських воїнів, переселенців, полонених, всіх, хто потребує допомоги та підтримки. Час вимагає від кожного з нас надзвичайних зусиль, жертовності та вміння тримати удар. Війна триває на всіх фронтах і в цьому протистоянні з силами зла ми не маємо право на поразку.



На недільну Літургію 17 липня, коли Церква згадуватиме зцілення гадаринських біснуватих, ми продовжуємо приймати ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена рідних та близьких, як завжди, залишаємо в коментарях на Фейсбук сторінці нашого храму https://www.facebook.com/BogoslovKharkov (Храм Святого Іоана Богослова міста Харкова). Початок служби о 10 ранку.



Слово гріх (в грецькій мові αμαρτια – hamartia) дослівно означає – промах, відхід від цілі, хибний шлях. Людство відійшло від Бога, завдяки хитрощам диявола, що стало причиною руйнації та страждання у світі. Наше завдання подолати свою розслабленість і, попри все, бути щасливими. Нехай Господь благословить всіх на цьому шляху, а у нашого народу вистачить сил жити всією повнотою буття.

Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074

або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА