Записки онлайн на свято (відео)

21 липня 2022
У неділю 24 липня 2022 року Церква згадує зцілення розслабленого. Він не сам за себе просив – за нього клопотались інші. Побачивши віру його друзів, Господь сказав паралізованому: «Будь бадьорий, Сину, прощаються тобі гріхи твої!» (Мт 9:2).
Час вимагає від нас надзвичайних сил, великої мужності та незламності духу. Ми не маємо права самі бути розслабленими, а ще й повинні піклуватися про тих, хто потребує нашої допомоги. Це стосується як конкретних справ, так і молитовної підтримки близьких та рідних. Саме тому під час війни ми не перестаємо прохати Бога про захист воїнів, турботу про переселенців, безпеку тих, хто перебуває під обстрілами та благословення всіх дорогих нам людей. 



На недільну службу 24 липня 2022 року ми продовжуємо приймати ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих і спочилих прохання писати, як завжди, в коментарях під цим постом на сторінці храму у  Фейсбуці 
https://www.facebook.com/BogoslovKharkov (Храм Святого Іоана Богослова міста Харкова). Початок Літургії в Іоано-Богословському храмі о 10 ранку. По закінченні служимо панахиду.



У цю неділю Православна Церква України вшановує пам'ять рівноапостольної княгині Ольги. Вона уособлювала собою ідеал сміливої, мудрої жінки, успішної керівниці, люблячої бабці майбутнього хрестителя Київської Русі - святого Володимира Великого. Свята Ольга фактично розпочала християнізацію України та поклала підвалини волелюбної історії нашої країни. Наразі ми переживаємо переламний момент в її долі, але віримо, що ворог буде подоланий і молитвами українських святих ми здобудемо разом Перемогу.



Літургії в Іоано-Богословському храмі наразі розпочинаються о 10 ранку.


Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074

або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА