Записки онлайн на Літургію (відео)

23 вересня 2022
Під час війни говорити про Любов непросто. Ми бачимо справжні дива, подвиги жертовності, силу молитви, навернення та зневіру, велич і розчарування, долання страху й безпорадний ступор. Гама почуттів, гойдалки емоцій, різнобарв’я рефлексій – все це заповнює життя, сублімує реальність і намагається поставити на паузу відповіді на першорядні питання.

Між тим, інколи саме жахи війни дають можливість зрозуміти хто є хто, віднайти справжні цінності та побачити нові горизонти. У цю неділю в Церкві читається Євангеліє про головні критерії Любові. Спаситель чітко говорить про те, яка заповідь є найбільшою, що дає нам впевненість у Перемозі над окупантом. Прояви любові можуть бути різними. На відстані це особливо відчутно, але молитовна участь в житті рідних та близьких є неодмінною складовою формули Любові. Саме тому в Іоано-Богословському храмі ми продовжуємо на служби перед Воздвиженням у суботу і неділю 24-25 вересня приймати ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих та померлих, як завжди, залишаємо в коментарях під відповідним постом у Фейсбуці на сторінці нашого храму https://www.facebook.com/BogoslovKharkov.

Початок Літургії о 10 ранку. Одразу по закінченні – панахида.



Нагадуємо, що на Богослужіннях в церкві Апостола Любові додатково виголошуються молитви про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, за воїнів-захисників Української держави, одужання поранених, порятунок полонених воїнів та мирних жителів. Боротьба триває, а оскільки Бог і правда на нашому боці, то Перемога буде за нами. Наближаємо її на всіх фронтах. Слава Ісусу Христу! Слава Україні!



Допомогти храму
 ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.
 
Приватбанк

 
4149 6293 1322 1459
 
4149 4390 0091 7074

або

5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА