Молимось за Україну (відео)

25 листопада 2022
У суботу, 26 листопада, на поминальній службі ми будемо вшановувати пам'ять жертв Голодоморів в Україні. Цей геноцид проти нашого народу російсько-радянська влада вчинила навмисно, аби зламати волелюбний дух українців, які протягом десятиліть чинили збройний опір окупантам.

На жаль, в 20-40 роки минулого століття українці зазнали героїчної поразки, внаслідок якої мільйони людей були розстріляні, закатовані, знищені та заморені голодом. Помсту за наше прагнення Свободи ми вже дев’ять місяців щоденно відчуваємо під час нинішньої російсько-української війни. Проте, дякуючи Богові, цього разу кардинально інші історичні обставини: ми маємо потужні збройні сили, згуртовану міжнародну підтримку і, що важливо, не зруйновані церкви, де моляться за Україну та її воїнів.



У суботу і неділю 26-27 листопада 2022 року в Іоано-Богословському храмі ПЦУ ми не припиняємо свій духовний фронт і знову продовжуємо приймати ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих та померлих, як завжди, пишіть в коментарях під відповідним постом на Фейсбук сторінці нашого храму  https://www.facebook.com/BogoslovKharkov/.

Початок Літургії о 10 ранку. Одразу по закінченні служимо панахиду.



На цих вихідних відбудуться останні служби осені. Попереду Різдвяний піст, важка зима з непередбачуваними наслідками і нові випробування в житті кожного українця. Молитовна група Іоано-Богословської парафії починає щоденне читання Псалтирі, а по суботах в храмі відновлені Вечірні Богослужіння.

«Ми подолаємо всі труднощі, перешкоди та страждання, - впевнений о.Віктор Маринчак. - Підставою цьому є наша Любов і Віра, а головне тому, що з нами Бог», - говорить настоятель храму Апостола Любові.
Отже,  продовжуємо нести свій хрест: підтримуємо один одного, допомагаємо ЗСУ, молимось за Україну!



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк

4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА