Не можна відкладати добрі справи на завтра (відео)

23 грудня 2022
У неділю 25 грудня за григоріанським календарем відзначається Різдво Христове. Зазвичай це час підводити підсумки та будувати плани на майбутнє. Але війна все змінила і ми не повинні мати ілюзій, що скоро вона скінчиться. Попереду нові випробування, які потребують від кожного українця надзусиль в усіх напрямках.

Ми в епіцентрі історичних подій, тому нам потрібно зараз віддавати все, що накопичено попереднім духовним досвідом: всі свої сили, волю, мужність, відвагу. Не можна відкладати здійснення добрих справ на завтра. Як говорить о.Віктор Маринчак: «Вся твоя Любов та весь твій біль вимагають тут і зараз землю підняти на плечі. Виявляється, що хтось із нас може це зробити. Перед нами диво, яке ми спостерігаємо. Щастя, свідками якого довелось стати».
 


Кожен може внести свою лепту в спільну справу. Часто без світла і під звук повітряних тривог ми в Іоано-Богословській церкві продовжуємо здійснювати Богослужіння. Сподіваємось, що молитви за наших воїнів та близьких допомагають їм триматись і додають необхідних сил. Ми всі наразі потребуємо добрих слів, дієвої допомоги та духовної підтримки. Відчуття Різдва – чудова нагода згадати ще раз найдорожчих нам людей. На найближчі служби в суботу і неділю 24-25 грудня 2022 року ми приймаємо ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих та померлих, як завжди, залишаємо в коментарях під відповідним постом на Фейсбук сторінці https://www.facebook.com/BogoslovKharkov/.

Початок Літургії в Іоано-Богословському храмі ПЦУ о 10 ранку. По закінченню служимо панахиду.
 


У неділю ми положимо на аналой ікону Різдва, пластуни принесуть Віфлеємський вогонь і в храмі Апостола Любові вітатимуться «Христос народжується!». Ворог, очевидно, спробує зіпсувати нам святкові дні, тож, продовжуємо молитися за Україну та її воїнство. Слава Ісусу Христу! Слава ЗСУ!



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк

4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА