Здійснювати те, що заповідав нам Господь (відео)

03 березня 2023
На вулиці ще лежить сніг, але передчуття весни і нашої Перемоги вже відчувається у березневому повітрі. Ми пережили надважкий рік війни, непросту зиму та перший тиждень Великого Посту. Українці явили силу Духу, яку сьогодні визнають мільйони людей в усьому світі. Попри втому, невизначеність, втрати й інколи нестепний біль нам слід продовжувати діяти.

У кожного своє покликання. «Ми можемо знайти, куди прикласти власні зусилля. Треба тільки зібратися з духом і всупереч навіюванням ворожого світу здійснювати те, що Бог нам заповідав: правду, добро, любов, свободу. Бути Йому подібними – ось наше завдання на цей піст», - закликає о.Віктор Маринчак.



Шлях до Пасхальної радості буде тернистим, утім через випробування Чотиридесятниці він неодмінно приведе нас до Великодня. Українцям вистачить внутрішніх сил, віри, мужності і терпіння подолати всі труднощі, але нам вельми необхідна сьогодні саме Божа допомога. Тому ми продовжуємо старанно молитись за близьких та приймати ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Імена живих і спочилих на перші постові Літургії 4-5 березня, як завжди, пишіть в коментарях під відповідним постом на Фейсбук сторінці храму.(Храм Святого Іоано Богослова міста Харкова) https://www.facebook.com/BogoslovKharkov/. Радимо на неї підписатися, щоб отримувати більше інформації, ніж на сайті.

Початок служби о 10 ранку. Одразу по її закінченні маємо Вечірню та панахиду, де також читаємо записки за померлих.



Війна потребує від нас максимальної самовіддачі. Тому будемо сприймати Великий Піст як особливий час духовного вдосконалення. Для нашої душі це наче весна, де незабаром все розквітне та забуяє красою. Тож, попри зовнішні обставини, спробуємо відчути духовну радість очищення від гріхів і наповнимось силами для подальшого спротиву ворогу. Молимось за Україну! Наближаємо разом Перемогу!



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА