Згадаємо наших полеглих воїнів (відео)

20 жовтня 2023
У Димитрівську поминальну суботу ми згадуємо всіх спочилих, а передусім наших загиблих воїнів. Остаточний підрахунок твого життя з’являється лише тоді, коли ти помираєш. Наші захисники виконали свій обов’язок і приєднались до свого народу – велика їм вдячність та вічна пам'ять!

У суботу 21 жовтня 2023 року в Іоано-Богословському храмі ПЦУ служимо поминальну Літургію. Помолимось за тих, кого вже немає поряд, але хто в наших серцях залишиться назавжди. Пам’ятаємо, що у Бога смерть не є останнім словом. Віримо в воскресіння мертвих і життя майбутнього віку. 



У кожного з нас є надзвичайно дорогі нам люди, що пішли у Вічність. Ми вже нічим не можемо їм допомогти, крім щирих звертань до Бога про Спасіння їх душ. Батьки, рідні, померлі чоловіки і жінки, а інколи навіть загиблі маленькі діти потребують не просто нашої пам’яті, а дієвої молитовної участі в їх подальшій посмертної долі. Ми благаємо зі святими упокоїти душі наших близьких, які перебувають в місці, що прийнято називати загробним світом. 
На службу Димитрівської поминальної суботи 21 жовтня 2023 року в нашому храмі приймаються ЗАПИСКИ ОНЛАЙН. Їх можна подавати на Фейсбук сторінці Храму Святого Іоана Богослова міста Харкова. Одразу після Літургії близько 11.30 відбудеться панахида.



Церква закликає плакати за спочилими, але тужити по-християнськи! Це означає, що в наших сльозах не повинно бути безнадії та розпачу. Ворог не дочекається відчаю, який би паралізував життя та перетворив душі на руїни. Безумовно, нам всім зараз важко, але розлука не назавжди, а лише на певний час. Настане момент, коли ми зустрінемося за порогом земного життя у Вічності. 



Нехай щира віра допоможе нам подолати природне горе втрат, а гаряча молитва про спочилих буде їм на благо і нам на користь. Воскрес Христос! Воскресне Україна!



Допомогти храму ви можете, надіславши гроші на картку через Приват24.

Приватбанк
 4149 6293 1322 1459

4149 4390 0091 7074


або
5169 3305 1630 1279
РГ ХРАМ СВЯТОГО ІОАНА БОГОСЛОВА